sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Niin paljon asiaa..

.. Ja niin vähän aikaa. Taidetaan olla menossa sinne ja tänne aina työpäivän jälkeen, että viikot vaan hurahtaa ohi. Onneksi on enää viikko kesätöitä ja sitten on kauan odotettu viikon loma!

Tällä viikolla Kiki on saanut runsaasti harjoitusta ihmisiin tutustumisessa. Ollaan käyty sukulaisilla ja meillä on käynyt kavereita kylässä. Kaikki nämä ihmiset ovat sellaisia, joita Kiki on ennenkin nähnyt, joten on tietenkin ollut paljon helpompaa harjoitella, koska tuttujen ihmisten luo Kiki menee itsekin. Onpahan saanut lahjontaa ja vieraat ovat teettäneet Kikillä temppuja. Kikin hauskin temppu on ihmisten reaktioista päätellen kurre-niminen temppu. Tämä temppu on kopioitu Isabellalta. ;) Kuva on ehkä vähän huono, ja välillä Kikin etutassut on koukussa paremmin ihan niin kuin kurrella. Niin ja koirakavereita Kiki on myös nähnyt. Lapinkoira kävi kylässä ja tytöt vähän nahistelivat, mutta olivat kyllä sitten ihan rauhassa nahistelun jälkeen. Mila-collieta ollaan myös nähty. Käytiin koirien kanssa uimassa.

Torstaina oltiin itsenäisissä agitreeneissä kavereiden kanssa. Tehtiin kontakteja puomilla ja aalla. Luulen et Kikin kehonhallinta ja idea aan tekemisestä on kehittynyt. Aion vielä hioa aata pitkään yksittäisenä ennen kuin uskallan ottaa sen osana rataa. Kiki tykkää puomista paljon. Kontaktiesteet on kivoja tietenkin, kun niissä saa namipalkkaa. Vaikka onhan lelu palkkana huippua sekin, mutta kun Kiki näki että vein targetin puomin päähän, niin puomillehan se meni, vaikka tarkoitus oli mennä ensin muita esteitä. Intoa riittää ja se on hyvä! Tehtiin myös jotain radan pätkää. Kokeiltiin pakkovalssia ja takaakiertoja jne. Tuntuu kyllä, että ollaan kehitytty! Kun itse osaa vähän jotain, niin voi valita esteet ja miettiä niiden välille sopivia kuvioita. Ja vielä onnistua siinä tekemisessä! Nyt on kyllä kova hinku päästä katsomaan kisoja, joissa voisi seurata miten muut suorittaa tietyt tiet ja kuviot. Ensi viikonloppuna olisi sopivasti melko lähellä kisat, joten taidan mennä katsomaan.

Tytöt painii

Tuli hiki!Karvapuoli Mila


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti