sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Lilin keppivideo, Lilin ekat möllikisat ja Kikin toinen nollavoitto!

Ennätettiin tehdä Lilin kanssa 4 kertaa 2by2 keppejä ennen kuin muut menot jättivät keppitreenin jalkoihinsa. Tässä video kolmannesta treenikerrasta:
Paljon saa vielä tehdä ihan perustyötä tällä yhdellä portilla, mutta tällä metodilla keppien treenaaminen on kivaa!

Maanantaina sporttiksen vuorolla hion molempien kanssa aan vauhtia paremmaksi madalletulla aalla.   Näytti toimivan, sillä tänään kisoissa Kiki teki hyvät aat vaikka molemmilla radoilla piti ottaa kovasti haltuun aalla. Lili teki maanantaina keppejä ja vähän pussia, rengasta ja lyhyttä ratapätkää. Pussi ja rengas täytyy ottaa sen kanssa tehotreeniin niin kuin aika moni muukin juttu..

Keskiviikkona Lili oli hieronnassa ja kaikki ok sillä. Se sai hierojalta lempinimen turboreisi  - sen verran hyvin kehittyneet oli reidet verrattuna muuhun kroppaan! :D Ihmekö tuo kun pomppii aina aksatreeneissä jatkuvasti mun vyötärön korkeudelle.

Torstaina nappasin Jennan treenin ja mentiin Lilin kanssa tekemään puomia, ja se oli tosi hyvä juttu. Sain ohjeeksi jatkaa puomia palkaten 2on2offista ja etupalkka lisäksi. Fokus pysyy eteen eikä mun liikkeellä ole enää niin suurta vaikutusta. Näitä jatketaan. Enkä saa kuulemma pyllistellä vaan ottaa ihan rennosti sen palkkaamisen kanssa.

Lauantaina koittikin sitten Satu Hillin treeni Kikin kanssa. Tehtiin rataa ja siinä oli pari kinkkistä kohtaa, mutta saatiin menemään aika pian nollalla. Vielä hiottiin paria kohtaa ja tulipa taas opittua ettei niitä ansaesteitä saa pelätä vaan pitää ohjata tarkasti. Lopuksi tein vielä Lilin kanssa radan alkupätkää ja se on kyllä niin hauska kun painattaa putkesta tukka tuubilla suoraan. U-putkesta siis myös suoran putken lisäksi. Lilin kanssa harjoiteltiin päällejuoksuja, kuten torstainakin Jennan kanssa. Saksalaistakin tehtiin niin, että päällejuoksusta lelu tippui maahan ja itse jatkoin saksalaisen tekemistä.

BATin epikset ja möllihyppyrata oli lauantai-illan tärkein ohjelma. Ekalla radalla Lili hyppäsi ekan riman päälle ja oli siitä vähän hämmentynyt. Hyvin jatkoi, mutta lopussa en vaan ehtinyt sen vauhtiin, kun se ei vielä osaa hakea esteitä, putkia toisinaan kyllä.
Tässä toka rata
Hauskaa oli ja se oli pääasia! Aika paljon vielä on tehtävää, mutta Lilin kanssa on niin kiva treenata, niin mikäs siinä. Nyt kun pääsee ihan kohta taas ulkokentälle niin olis tarkoitus treenata vähän enemmän. Lilin sisko muuten voitti möllihyppärin ja se olikin vakuuttavaa menoa se!

Tänään suunnattiin sitten Lotan ja Rallin kanssa Kotkaan kisaamaan. Lili meni jo eilen Niksin luo yökylään, joten autossa oli sitten omat loossit Kikille ja Rallille. Ekalta radalta väännettiin nolla, kun olin vähän myöhässä. Olin kolmas vikalla esteelle odottelemassa paljon aiemmin kuin luulin, joten siinä sitten meni pasmat vähän sekasin. Sijoitus 4.

Keskimmäiseltä radalta olisin tietysti toivonut nollaa, koska tuplanolla. No jälkeenpäin ajatellen olin puomilla niin jäykkänä et ei ihme kun hyppäsi kesken pois.. Aan varmistin, koska siinä oli tiukka kääntö enkä ollut ollenkaan varma millä tolalla se aan juoksari nyt on. Mutta se toimi! Tässä siis sylikyydillä pois.
Vikalle radalla koitin tsempata vielä. Rataprofiili olikin juostessa kivempi kuin odotin! Sai painattaa lujaa ja siinä vauhdin huumassa tulikin tehtyä tarkasti ja täysiä. Aalle menin taas saattamaan ja se toimi. Puomille olin päättänyt ottaa sivuetäisyyttä ja käskyttää "koske" -komentoa kunnolla. Sekin toimi. Yllärinä tältä radalta nollavoitto jollain sadaosasekunnin kaulalla! Voitettiin juoksupuomikoirakko (jos he tolla radalla juoksarin tekivät) joten aika sujuvaa menoa meiltä sille perusteella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti