perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kesän parasta aikaa!

Mökkeily on koirien mielestä niin parasta! Saa juosta, uida, riehua, kaivaa kuoppaa, mennä metsään, uida sorsan perässä (Kiki)..

Kiki

Niin hasu kuva Lilistä että oli pakko laittaa


Lili halusi tulla uimaan mun kanssa
Lili ui alkuun pelastusliivit päällä, ettei taas kiireessä räpiköi etutassuillaan. Uinti kehittyi koko ajan, mutta seuraavana aamuna siltä oli taas unohtunut hyvällä tekniikalla uimisen taito, ja sai pelastusliivit päällensä. Käyttäköön niitä niin kauan kuin tarvitsee.
Kaverit ja heidän ranskis olivat meidän seurana
Kikillä onkin nyt jo viikko agilitytaukoa takana. Toinen viikko tulee vielä, kun ihmiset lähtee reissuun ja koirat menee hoitoon. Loman jälkeen kuumottaa taas päästä tekemään juoksu-aata! Eilen mökiltä tullessamme pyörähdimme Porvoon kautta. Timbaalissa nautittujen etanoiden jälkeen (koirat pääsivät terassille mukaan) Kikillä oli aika fyssarille. Kiki ei kuulemma ollut enää niin vinossa. Suoraan seistessä ok, mutta Kikin jännittyessä vetää vanhan muistin mukaisesti vasemmalle vinoon. Eli vasemmalle kääntymiset voivat olla Kikille vaikeampia. Lannerangassa jotain pientä, ja tietenkin lihaksissa oli maitohappoja mökkikuntoilun jäljiltä. Lili pääsi myös pöydälle silitettäväksi. Sen kroppa kehittynyt parempaan suuntaan, vaikka kesken onkin. 

Ensi kuussa Kiki pääsee osteopaatille. Mennään kokeilemaan meille uutta, mutta paljon kehuttua osteopaattia. Fyssarin mielestä osteopaatin aika voisi hyvin olla myöhemminkin, joten ehkä yritän siirtää sitä kuukaudella eteenpäin. 

Meidät valittiin Kikin kanssa Fitdogin valmennukseen! Hain sinne siksi, koska sijainti on niin paljon parempi kuin Top Teamissa. Fitdogissa on viikonloppuleiri kerran kuukaudessa talvikauden ajan. Valmentajina toimivat Jenna Caloander, Niinu Linna, Teemu Linna ja Juha Orenius. Lisäksi fysiikkavalmentaja toimii Jerry Stenberg ja pyykkisenä valmentaja Christina Forssell. Odotan tehokasta rääkkitreeniä kovasti! Valmennukset järjestetään Vantaalla / Helsingissä ja Kirkkonumella, joten ei tule majoitus eikä juurikaan matkakustannuksia. Top Team houkuttelisi kovasti, mutta kokeillaan nyt ensin tämä. Huippistreenien lisäksi leirit varmasti kattavat suurelta osin mun treenitarpeen Kikin kanssa. Tietysti treenataan myös itsenäisesti, mutta eiköhän noilla ohjatuilla treeneillä päästä jo eteenpäin. Lilin kanssa käyn sitten varmaan vähän enemmän kuin joka toinen viikko HAUn viikkoryhmässä, että Kikille ei tule liikaa treenejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti