lauantai 9. marraskuuta 2013

Nyt sinne kolmosiin!!

Tänään I-HAHin kisoissa saatiin se mitä lähdettiin hakemaan. Vika nousunolla! Leena Rantamäki-Lahtinen oli tuomarina, ja jos joku ei vielä sitä tiedä, niin hän tekee kivoja ratoja. Aika suoraviivaisia, ei mitään supervaikeita juttuja. Siitä syystä tulikin aika monta nollaa.

Mä olin yövuorojen jäljiltä vielä vähän sekasin - mikä päivä - mikä aika -fiiliksillä. Lämppälenkillä kunto loppu heti muutaman juoksuaskeleen jälkeen. Tästä syystä rata ei ollut nopea ja muutamat kaarroksetkin valui (niin olenko sanonut että inhoan tällä hetkellä valsseja?? Mä en niin osaa niitä, eikä niitä ehkä ole myöskään Kikille niin tarkkaan opetettu), mutta tehtiin tasaista työtä ja se riitti nollalla kolmanteen sijaan ja mikä tärkeintä SERTiin! Radan jälkeen sanoinkin etten ole ollenkaan varma riittääkö aika sertiin. Medien voittaja veti koko kisojen pohja-ajan, siinä maksitkin hävis.
Plussat:
+ kontaktit
+ kepit
+ toisessa päässä oleva "serpentiini" ei valunut
Miinukset:
- ne valuvat kaarteet
- ohjaaja oli hidas

Ylipäänsä jäi tyytyväinen fiilis. Aina löytyy parannettavaa, mutta nyt nautin tästä!

Palkinnoksi saatiin Roburin kuivamuonan lisäksi Oriolan korvanputsausainetta ja Intim clean esinahan puhdistusaine koirille. Erittäin hyödyllistä näin niin kuin nartun omistajalle. ;) Niin ja saatiinhan me kaksi lahjakorttiakin I-hahin kisoihin. Ne tulee varmasti käytettyä. I-hahilla oli kyllä hieno ihan oma serti.
Kakkosrata mentiin nollakoirakkona. Ajattelin tehdä hyvää aikaa, kun ei tarttenu tehdä puhdasta. Kiki irtos kyllä hienosti, kepeillä olis silti pitänyt vähän hidastaa, sillä kun olin edellä se meni kakkosväliin. Korjasin sen. Luulin sen jo lukinneen putken, mut koska mä lähdin kääntymään se tuli mun perään. Olisin kuvitellut sen menevän putkeen tein mitä vaan, mut onhan se tietenkin hyvä et se lukee ohjausta. Hylky siitä siis tuli, mut meillä oli kivaa ja mentiin kyllä aika lujaa. Puomin kontaktikin meni hienosti, sillä otin vähän sivuetäisyyttä, kun eteenpäin en pystynyt lopussa vedättämään. Sivuetäisyys näköjään toimi. Ja monessa kohtaa kun lähetin Kikiä kaukaa, niin ihmettelin miten edellä olinkaan. Ehkä tästä joku siemen ajatuksiin kisaratojen tekemiseen vois jäädä. Oikeesti rohkeammin lähettää sitä. Kokeilin takaakiertoon lähettämistä kauempaa niin kuin Rannikko neuvoi, eikä niissä ollut mitään epäröintiä. Tää juttu pitää ainakin muistaa. Ja keppejä vois harjoitella niin et mä oon jo edellä juoksemassa..

Muutenkin alkaa tässä olla suunnitelmat kohdillaan. Valmistun joulukuussa ja tammikuussa loppiaisen jälkeen mulla alkaa PÄIVÄtyöt! Tällä hetkellä ei just ollut kätilön paikkoja avoinna, niin pääsin sitten sairaanhoitajan hommiin päivätyöhön, mikä on kyllä ihan mahtavaa! Jos sitä haluais kisata useammin keväällä, niin se on ainakin töiden puolesta mahdollista.

Toinen mahtava juttu on, että mä saan aika mahtavan joulu/valmistujaislahjan. Siitä sitten lisää kun on enemmän ajankohtaista.
 

2 kommenttia:

  1. Sertirata oli hienon näköistä menoa! :) Itse toki aina tietää, että parannettavaa jää ja missä kohtaa koira tai ohjaaja pystyisi vieläkin parempaan. Mutta näin tuomarinsihteerin näkökulmasta katseltuna näytti kyllä erittäin mageelta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joku muukin on sanonut, että hyvät kontaktit, vaikka toki meillä aikaa palaakin kontakteilla seisottamiseen, mutta ei olla vielä sm-kisoissa. ;) Tai itseasiassa muutamissa viime kisoissa aalla Kiki on kyllä vapauttanut itse itsensä, toki pysähtynyt ensin mutta ei ole odottanut vapautuskäskyä, joten siihen nähden pitää olla tyytyväinen eilisiin aan suorituksiin.

    VastaaPoista