lauantai 18. elokuuta 2012

Perjantain aksatreenit

Kiki oli aivan kummallinen treeneissä. Kun päästin sen vapaaksi, se vaan juoksi hallia ympäri ja ovestakin ulos treenikaverin perään. Tehtiin alkuun sitten pientä pätkää vaan. Satu opetti mut leikkimään Kikin kanssa kunnolla. Lelulla sitä on kyllä palkattu, mutta nyt keskityttiin siihen, et leikitään yhdessä tarpeeksi kauan ja tapetaan lelu yhdessä! Kiki kun ei millään haluaisi lelusta luopua. Mä siis leikin sen kanssa vetämällä lelua, sitten menen itse maahan istumaan ja pikkuhiljaa lopetan vetämisen, ja silitän Kikiä. Sitten kun Kiki alkaa mutustella lelua, nappaan lelun sen päästäessä irti ja innostan sitä vielä vähän. Eli Kikille jää olo, että vitsit kun olis vielä vähän saanut leikkiä. Näytti toimivan hyvin. Saatiin sitten vielä hyväkin pätkä menoa videolle.

Tässä itse olen myöhässä valsissa ja olen mustan putken jälkeen liian hidas, mutta Kiki hienosti pelastaa ja hyppää esteen. (kun ei siinä ollut muita esteitä niin osuttiin oikealle. )


Treenien jälkeen mentiin yhdessä treenikavereiden kanssa pellolle ja koirat sai juosta. Meillä on hauskasti värikoodattu jengi. Yksi russeli, yksi Kettuterrieri ja Kiki samaa sarjaa. Neljäs ryhmäläinen ei tullut mukaan, sekin kyllä tummanruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti