lauantai 13. syyskuuta 2014

Huippista ja aan treenaamista

Huippiksessa teemana päällejuoksut. Miten kivaa keskittyä vain yhteen ohjaukseen (vaikka oli siellä muutama muukin) ja hioa sitä. Virkistävää tehdä yhteen ohjaukseen painottuvaa treeniä ratatreenin sijasta.
Kyseisellä ratapohjalla siis mentiin. Kunhan maltoin odottaa sen verran, että Kiki oli lukinnut 2. esteen putkesta tullessaan päästiin melkein niin kuin autopilotilla päällejuoksut. Väkisinkin meinaan antaa Kikille tilaa valumalla itse kauas esteistä, vaikka Kiki saa optimaalisen linjan mikäli olen lähellä esteitä. Jäänyt varmaan alitajuntaan takaakierrot, joissa olen liian lähellä ja siitä syystä Kiki tiputtaa riman. Mutta kunhan on tarpeeksi edellä ei mitään ongelmia ole! Hyvin meni treeni ja oli kivaa! Koko illan satoi ihan hirveesti ja oltiin kaikki uitettuja koiria treenien jälkeen lämppäilyn ja jäähdyttely johdosta, sillä treenit pidettiin kyllä hallissa. Kiki oli lisäksi oranssi uitettu koira kun hallin pohjan väri tarttuu kivasti märkään karvaiseen valkoiseen koiraan..

Torstaina kimpiksessä tehtiin Kikin kanssa viime viikon Villen radasta muokattua versiota, jossa sain ohjata takaa. Ja edelleen Kiki irtoaa ja ohjautuu tosi kivasti takaa ohjaten! Pitää vaan muistaa vähän kannustaa sitä menemään eteen. Välillä huomaan ohjaavani ilman ääntä, vaikka toisissa paikoissa siitä olis selkeää hyötyä.
Rata oli jotakuinkin yllä mainittu, vaikka loppua muokattiin vielä hieman. Treenikaveri kysyikin että miksi pitää vahvistaa takaaohjausta, että Kikihän menee hyvää vauhtia. Selitin sitten että Kiki on virkamies ja jää odottelemaan mua, joten siksi ollaan nyt vahvistettu sen itsenäisyyttä ja irtoamista. Että voin ohjata muutenkin kuin edestä. Aata tehtiin ja puinen punavalkoinen aa on Kikille jostain syystä hankalampi. Loppuun saatiin hyvä toistot.

Perjantaina oltiin sovittu kaverin kanssa aan treenaamista. Kaverin koira on opetellut boxin ja kokeiltiin sille gridiä, jossa vaatii vähän työstämistä vielä. Kikille olin suunnitellut tekeväni ohjauksia boxin kanssa palkaten itse, koska häivytän nyt apupalkkaajaa pois. Ensin tein vetoja, sitten parit sokkarit. Piti sitten taas mennä kokeilemaan punavalkoiselle puiselle aalle miten se sujuu, ja ekalla kerralla vähän himmaamista ja yksi lisäaskel. Loput toistot hyvin. Otettiin siis puista aata ratatreenin omaisesti.
Kaikki eilisen toistot videolla.
Lilikin on vähän saanut jotain tehdä.. Täytyy ensi viikolla päästä se taas tekemään vähän enemmän. :)

Ps. Kiki ja Lili osallistuivat kahdenkeskiseen juoksukilpailuun ja Lili voitti joka kerta. Se on vaan niin tosissaan joka asiassa, ehkä siksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti